Musikpatruljen - for børn

Musikpatruljen spiller ugentligt, 3 børnekoncerter i Frederikssund Kommunes børnehaver og er også blevet udvalgt som ensemble af Levende Musik I Skolen, som leverer skolekoncerter i hele Danmark for alle klassetrin. Formidling af musik til børn og unge, på et højt kunsterisk niveau, i respektfuld børnehøjde er Musikpatruljens varemærke.

Vi spiller børne- og familiekoncerter i Biblioteker, Kirker, Kulturhuse, Museer, Skoler, Børnehaver m.m.

Herunder kan du se vores forskellige koncertpakker, som også kan tilpasses efter behov.

Kontakt os for yderligere info, priser m.m.

Peer Gynt - et Musikalsk Eventyr

Den norske komponist, Edvard Grieg, har skrevet den berømte musik til Henrik Ibsens drama, Peer Gynt. Musikpatruljen har kogt orkestermusikken ned til trio og skabt en underholdende, magisk musikfortælling, baseret på Griegs vidunderlige musik og Ibsens finurlige historie.

Den ansvarsløse drømmer og eventyrer, Peer, lader sig lokke af guld og berømmelse og svigter alt og alle for egen vindings skyld. Peer frelses til allersidst fra fortabelse, gennem Solveigs uendelige kærlighed.

Alder: Familiekoncert           Varighed: ca 60 min

 

Musikpatruljens Julekoncert

Musikpatruljen elsker julen!

Vi har derfor sammensat en underholdende og stemningsfyldt familie julekoncert, med en skøn blanding af både de kendteste julemelodier og nogle af de lidt mere ukendte værker. Publikum får en herlig julekoncert med garanteret julestemning - og selvfølgelig med fællessang og bjældeklang!

Alder: Familiekoncert

Varighed: ca 60 min

Pas på mig - jeg er ny i musikken!

Musikpatruljen sørger for en tryg, sikker og underholdende indføring i musikkens verden, gennem skøre regler og selvfølgelig god musik. Hovedvejen er den klassiske musik, men der flettes ind på nye veje til folkemusikken med brasilianske choros, skandinaviske folkemelodier og måske kommer man helt på afveje i popmusikkens verden?

Alder 4-10 år

Varighed: ca 60 min

Noahs Ark Koncert

Musikpatruljen er vild med dyr i musikkens verden!

Så mange komponister er blevet inspireret af dyr gennem tiden og har skrevet musik til elefanter, svaner og mus og mange flere. Oplev en eventyrlig koncert om dyr i musikken bygget op omkring fortællingen om Noahs Ark.

Uddrag fra Dyrenes karneval, Peter & Ulven m.m

Alder: 5-12 år

Varighed: ca 60 min