Om Musikpatruljen

Musikpatruljen består af tre professionelle musikere med baggrund i både den klassiske og rytmiske verden. Trioen blev sammensat af Frederikssund Musikskole i 2014 i forbindelse med projektet Kulturstierne i Frederikssund Kommune. Hurtigt voksede et varmt venskab mellem musikerne, et fælles musikalsk udtryk og en nysgerrighed i forhold til at formidle musik på nye måder til både børn og voksne. Repertoiret favner bredt og strækker sig fra det klassiske over folkemusikken, verdensmusikken og strejfer også Jazzen.

Musikpatruljen udfordrer besætningens unikke konstellation og udforsker, omarrangerer og tilpasser al slags repertoire med fokus på musikglæden og på at skabe en uhøjtidelig koncertoplevelse på et kunsterisk højt niveau.

 

Xenia Savery - Violin

"Musikken åbner for en direkte kanal til hele følelsesregisteret. Udvekslingen af energi gennem sammenspillet med andre, giver mig en kæmpe stor og uundværlig glæde."

Xenia Savery er uddannet violinist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med en solist-debut fra Det Fynske Musikkonservatorium. Xenia har freelancet en stor del af sin musikalske karriere og har bl.a. været kontraktansat i DR Radiosymfoniorkestret, Cph Phil og Ålborg Symfoniorkester.

Desuden har hun været koncertmester på Det Ny Teater i en årrække.
Siden 2009 har hun undervist på Frederikssund Musikskole sideløbende med at være en aktiv kammermusiker, bl.a. med Duo Savery & Sommer.

Xenia har medvirket på flere CD-indspilninger med bl.a. Det unge Danske Kammerorkester, Tony Vejslev, Jesper Thilo og Finn Savery.

Claus Kaarsgaard - Kontrabas

"Som musiker prøver jeg at være i nuet og finde det sted, hvor tiden forsvinder og inspirationen blander sig med det intuitive plan."

 

Claus Kaarsgaard er uddannet kontrabassist fra Royal Conservatory in Haag, Holland og fra improvisationsuddanelsen på Högskolan for Musik i Göteborg.

Claus er en alsidig kontrabasist. Med fokus på improvisation, jazz, klassisk musik og folkemusik, har han spillet koncerter, forestillinger og udgivet musik i Danmark og i udlandet med et væld af musikere.

Isabella Hübener - Fløjte

"Musikken udtrykker alt det der ikke kan beskrives med ord - at lade klangen og tonerne fortælle historierne og lade fantasien flyve, er netop derfor jeg blev musiker."

Isabella Hübener er uddannet fra hhv. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og The Royal Conservatoire of Scotland, hvorfra hun afsluttede sin Masteruddannelse i juni 2013. I dag arbejder Isabella som freelancefløjtenist i alle af de danske symfoniorkestre, deriblandt Det Kongelige Kapel, Odense Symfoniorkester og også i flere svenske symfoniorkestre.

Isabella er en aktiv kammermusiker og er, sammen med sopranen Sofie Elkjær Jensen, medstifter af den utraditionelle performance-duo, inDuo. Hun er også fast medlem af Diversity Trio med jazzlegenden, bassisten Mads Vinding og fløjtenist Helene Simonsen.

Isabella kan opleves som quizdeltager i ’Den Klassiske Musikquiz’ på DRK. Her har hun deltaget i alle 6 sæsoner og kommer også til at dyste med igen i sæson 7.

www.induo.dk

www.diversitytrio.dk