Musikpatruljen - for voksne

Musikpatruljen har et bredt repertoire og takket være trioens bassist, Claus Kaarsgaard, er mange vidunderlige værker blevet arrangeret for besætningen. Bl.a. Mozarts Fløjtekvartet i D-dur, Tango Jalousie af Jacob Gade, Peer Gynt suite af Edvard Grieg, Bach suiter, moderne værker af bl.a. Edgar Girtain og forskellig folkemusik og jazz, i elegant nyfortolkning.

Vi spiller koncerter i både kirker, kulturhuse, virksomheder, festivaller, plejehjem, hospitaler og leverer også musik til andre lejligheder såsom bryllupper, fødselsdage, jubilæer, receptioner m.m.

Kontakt os for yderligere info, priser m.m.

Julekoncert

Musikpatruljen har sammensat en stemningsfuld julekoncert med bl.a. hele Corellis berømte Christmas Concerto, uddrag af Bach's Juleoratorium for trio, julesalme af Sibelius samt arrangementer af de smukkeste danske julesalmer.

Bach & Girtain

Oplev hele Johan Sebastian Bach's berømte Orkestersuite i H-mol, arrangeret for trio, efterfulgt af den virtuose trio af den amerikanske, nulevende komponist, Edgar Girtain (2013). To værker som komplementerer hinanden i deres forskellighed og udtryk.
 

Tango & Folkemusik

En festlig koncert med intense tangorytmer fra bl.a. tangoens mester, Piazolla, til folkemusik fra de nordiske lande og videre over til de livsglade brasilianske choros.

KunstKoncert

Musikpatruljen har udviklet et koncept i samarbejde med Willumsens Museum. KunstKoncerten.

Koncerten er egnet til alle museer og gallerier som ønsker at deres værker bliver rammet ind af passende musik. Det betyder at Musikpatruljen tilpasser koncerten særligt til den enkelte udstillings tema, værker osv. På den måde kan publikum få en totaloplevelse når kunst og musik går hånd i hånd. Vi laver gerne en musikalsk kunstvandring med stop foran diverse kunstværker, dette kræver dog et samarbejde med kurator.